HIP-NOTICS parkki

HIP-NOTICS parkki

Lähdettiin Nikon, Timon ja Rikun kanssa starttaamaan kausi Turkin Hip-Notics parkkiin toukokuun alussa. Finskin lennoilla n. 250 egiii menopaluuna, lentoajat tosin vähän nihkeet, eli yöllä kolmen aikaan perillä ja lähtö viiden aikaan takasinpäin.

Lentoajoista viis, viikon majoituksen hintaan kuului kyyti molempiin suuntiin ja kolmen vartin ajon jälkeen oltiin perillä. Unta kuulaan sitten muutama tunti ja aamupalan skippaus muutamalle kun tuo Suomen vappu vähän rasitti taustalla. Hyvässä kankaisessa sitten herätys ja tsekkaamaan minkäslainen paikka tää hippi nyt onkaan..

Alue tehty vain ja ainoastaan weikkaamiseen ja weikkiharrastajille ja se kyllä myös näkyy. Parkissa kaksi täysmittaista rataa, joissa muovia 350 000€:n edestä, joten luulisi slideria ja kickeriä ja gäppiä löytyvän jokaiseen makuun! Molemmat kaapelit pyörivät vastapäivään, joten regukuskin pitää airtrickit tehdä sisäänpäin tai opetella switchinä! 🙂 Toinen kaapeli on hieman matalampi ja pidempi, joka oli alunperin tarkoitettu vesihiihtokäyttöön. Tämän lisäksi alueella on omassa altaassa kaksi Rixenin little bro pikkukaapelia, joilla voi harjoitella vaikkapa air trickkejä. Nämä kaapelit tosin himpan löysät ja matalat, joten jos Suomen wakestationit ovat tuttuja, niin hipin pikkukaapelit lienevät turhia lukuunottamatta valmennusta, joka kuuluu kaapelivuokran hintaan (20e per 1/2tuntia, jonka voi jakaa kaverin kanssa).

Tsekkaa videoista obstaakkelikattaukset!

Majoitusta on tarjolla kahdenlaista, deluxe bungalowia ykkösradan vieressä kolme metriä altaalta hintaan 700e/viikko tai sitten pykälää vaatimattomampi majoitus kakkosradan päädystä, josta kävelyä lähtöalueelle/ravintolalle on himpan enemmän, hintaan 500e/viikko. Me oltiin porvareina deluxessa ja se oli kyllä tosi hyvä ja siisti bungalowi, jossa ei mitään ylimääräistä mutta kaikki tarvittava. Huippujuttuna integroitu kaiutinjärjestelmä ja ohjaus omalla puhelimella kännykkällä. Käytiin kurkkaamassa se vaatimattomampikin puoli ja ihan hyvin sielläkin pärjää, jos on budjetilla liikenteessä.

Safkat oli buffet mallilla kolme kertaa päivässä ja oli kyllä tosi hyvät ja monipuoliset. Syödäkin sai varmasti riittävästi (ja liikaakin), jos oli hereillä santsikierroksen aikaan! Safkoissa ehkä miinuksena vähän liian lyhyt väli aamiaisen ja lounaan välillä ja toisaalta pitkä väli lounaan ja päivällisen välillä. Lisää evästä sai kyllä tilattua baarista. Juomat eivät vettä lukuunottamatta sisältyneet hintaan. Kaljaa ja viiniä sai siis ostettua baarista. Tiukan viinan perään oleville vinkiksi lentokentän tax freet ja oma pullo pöytään, jota henkilökunta ei karsastanut.

Koko keikka tonnilla lentoineen, ruokineen ja lippuineen, joten hinta oli kyllä erittäin kohdallaan, sillä rahalla saa 100% laatua obstaakkeleista majoituksen kautta safkoihin! Hip-Noticsi oli kyllä ehdottomasti paras parkki missä allekirjoittanut on vieraillut!

[easymedia-gallery med=”687″ filter=”1″]

Leave a Comment

UA-59215632-1