Kaapeli wakeboard Fade 2017 on ominaisuuksiltaan täsmälleen sama kuin supersuosittu Breddas, jolla voitettiin kaapeliwakeboarding-kisoja sekä Suomessa, että ulkomailla. Fade on kaapelipainoitteinen lauta, joka toimii myös mukavasti veneen perässä.

Fadessa on 100% puuydin, 5-osainen rocker sekä tietenkin erittäin kestävä Impact Base pohja ja Durareil kantit. 5-osainen press pass rocker tekee ajamisesta kevyttä vedenvastuksen ollessa pieni, mutta vielä tärkeämpänä ominaisuutena press passin avulla lauta on erittäin helppo lukittaa tiettyyn asentoon liukuessa kaapeliratojen obstaakkeleilla. Press passin avulla myös ollaukset tasaiselta lähtevät Obrienin malliston parhaiten! Puuytimen vuoksi lauta on erittäin tunnokas ja vahva; lauta on kestävimpiä koko wakeboard alalla, siksipä Obrien on ainut valmistaja maailmassa, joka antaa laudoilleen vuoden takuun myös parkkikäytössä.

Fade on Obrien suomitiimin Petterin valinta! Petteri on tuttu näky ylöjärven Wakevalleyssä, käy kysymässä lauta testiiin ja temppuvinkit! 🙂

HINTA LAUDALLE JA SITEILLE 819€ – TILAA VERKKOKAUPASTA!

1 Comment

Leave a Comment

UA-59215632-1