2016 lautojen ohelle pakko nostaa esiin huikea kaapelidiili mielenvikaiseen 499€ hintaan –  setissä 2015 vuoden high end Baker kaapelilauta kaikilla herkuilla sekä jämäkkä ja nopeakäyttöinen tarrallinen Plan B-side!

Bakerin suunnittelu on lähtenyt hyvin yksinkertaisesta ideasta; tehdä ominaisuuksista tinkimättä huippukestävä lauta kaapeliradalle, joka sopii myös vinssin ja veneenkin perään! Tähän tavoitteeseen ja tyylikkääseen ulkoasuun päästiin yhdessä Obrienin team pron Nick Ennenin ja Hoppejen veljessarjan avulla.

Bakerin ensimmäinen versio tehtiin vuonna 2012 ja seuraavana vuonna lauta löi itsensä kaapeliweikkajien keskuudessa läpi isosti! Suosio jatkui ja kasvoi entisestään kun vuonna 2014 lautaa siirtyi käyttämään kolme Hoppen veljestä (Breddas), jotka nousivat Bakerilla maailman parhaimmiksi kaapeliweikkaajiksi. Tällä laudalla ei siis onnistumiset jää välineistä kiinni!

Lautaa on joka vuosi hiottu ammattiweikkaajien toiveiden mukaisesti eteenpäin: 2015 mallissa on hieman enemmän joustoa keulassa ja perässä, kiinteitä eviä on pienennetty sekä lisätty matalat urat laudan keskiosaan – näillä tuunauksilla lauta on kevyempi, helpompi ja mukavampi ajaa obstaakkeleilla sekä suuntavakaampi hyppyjen alastuloissa.

Kiinteät matalat evät tuovat aloittelijalle varmuutta kaapeliradan kurveihin, mutta eivät kuitenkaan häiritse hyppyreillä ja obstaakkeleilla. Taitojen karttuessa evät myös auttavat air trickkien kanttauksen opettelussa. Bakerillä air trickit lähtevät helposti ja nopeasti. Lauta on myös todella kestäväksi todettu, joten tällä laudalla pärjäät pitkään ja voit kehittyä rajattomasti!

Laudan progressiivinen rocker eli hieman muita rockereita kärjistä kaarevampi profiili on erittäin pehmeä obstaakkeleilla slaidatessa, mutta kuitenkin toimii myös ollatessa. Kauttaaltaan joustavan laudan kanssa alastulot isommastakin ilmasta ovat pehmeitä! Bakerillä sopii myös vierailla veneen perässäkin!

Laudassa on siis kaikki herkut kaapelille: erittäin kevyt ja tunnokas fusion core-runko, impact base-pohja sekä kolhuja kestävät durarail-kantit. Bakerissa on myös MultiMediaMount™, jonka ansiosta pystyt kiinnittämään GoPro actionkamerasi suoraan lautaan kiinni ja kesän kovimmat wakeboard videot ovat napin painalluksen päässä!

Tarralliset Plan B-siteet ovat avoimien siteiden parhaimmistoa. Kengässä on kolme todella tukevaa tarrakiinnityksellä olevaa sidettä, joiden avulla jalkasi istuu siteisiin helposti ja nopeasti. Kärjestä avoimet kengät ovat kevyet ja erittäin mukavat jalassa. Kantapään J-palat varmistavat, että kantapää myös pysyy paikoillaan. Siteiden rungon jäykkyys on keskijäykän ja jäykän väliltä.

Jos 2017 malleihin ei budjetti anna periksi, niin pokkaa Suomen kovin kaapelidiili tästä!!

ALENNETTU HINTA LAUDALLE JA SITEILLE 499€ – TILAA VERKKOKAUPASTA!

Tsekkaa alta mitä laudan aiemmilla versioilla on saatu aikaan!!

Leave a Comment

UA-59215632-1