GTX

GTX-siteet ovat ultrakevyet, tukevat ja istuvat jalkaasi kuin kenkä!

Kolmella Velcro kiinnikkeellä saat asetettua siteen täydelliselle kireydelle. Side on rakennettu 2,5 astetta sisäänpäin kallellaan olevaan pohjaan, minkä avulla jalkasi ovat luonnollisemmassa kulmassa ja näinollen vähentävät rasitusta pidemmissä sessioissa. Pieni kulma siteessä parantaa myös tuntumaa jalan ulkolaidalla antaen paremman kontrollin lautaan. Siteen pohjan geelivaimennus (Power Arch-teknologia) säästää polvia isoissa alastuloissa. Tähän lisättynä kevyt ja hengittävä ja viimeistely tekevät GTX:stä maailman ja Suomen parhaiden wakeboardaajien valinnan. Siteiden rungon jäykkyys on keskijäykän ja jäykän väliltä.

[easymedia-gallery med=”460″ filter=”1″]

HINTA SITEILLE 379€ – TILAA VERKKOKAUPASTA!

NOMAD

2016 malliston Nomad-siteet ovat huippumukavat hiukan pehmeämmän ja joustavamman rungon ansiosta, antaen kuitenkin vaadittavaa tukea aggressiivisemmassakin ajossa. Kaksilla paksuilla naruilla ja rataslukoilla saat siteen säädettyä juuri oikeaan tiukkuuteen eivätkä siteet löysty ajossa. Side on rakennettu 2,5 astetta sisäänpäin kallellaan olevaan pohjaan, minkä avulla jalkasi ovat luonnollisemmassa kulmassa ja näinollen vähentävät rasitusta pidemmissä sessioissa. Pieni kulma siteessä parantaa myös tuntumaa jalan ulkolaidalla antaen paremman fiiliksen lautaan. Nomad-siteen integroitu TPU-nilkkatuki pitää kantapään varmasti paikoillaan. Näihin ominaisuuksiin kun lisätään vielä isoissa alastuloissa jalkaterää ja polvia säästävä siteen pohjan geelivaimennus (Power Arch-teknologia), niin mukavampaa sidettä ei markkinoilta löydy! Siteiden rungon jäykkyys on keskijäykkä.

[easymedia-gallery med=”457″ filter=”1″]

HINTA SITEILLE 379€ – TILAA VERKKOKAUPASTA!

PLAN B

Tarralliset Plan B-siteet ovat avoimien siteiden parhaimmistoa. Kengässä on kolme todella tukevaa tarrakiinnityksellä olevaa nauhaa, joiden avulla jalkasi istuu siteisiin helposti ja nopeasti. Kärjestä avoimet kengät ovat kevyet ja erittäin mukavat jalassa. Kantapään J-palat varmistavat, että kantapää myös pysyy paikoillaan.

[easymedia-gallery med=”454″ filter=”1″]

HINTA SITEILLE 279€ – TILAA VERKKOKAUPASTA!

ACCESS

Obrienin Access-siteet ovat varma valinta siteiksi, jotka soveltuvat myös vaativan harrastajan käyttöön antaen tukevan ja välittömän tuntuman laudan käsittelyyn. Side on erittäin mukava, kevyt ja jäykkä tukevalla pro-sitestä tutulla pohjalevyllä, joka kiinnitetään lautaan Obrienin todella jämäköillä rosterisilla hammastetuilla aluslevyillä. Siteitä voi säätää +20 astetta ulospäin. Accesissa on J-malliset kantapäätuet, jotka pitävät kantapään varmasti paikoillaan kovemmassakin menossa. Siteessä on kaksi rataslukoin varustettua nauhoitusta, joilla sidettä voi säätää lestistä ja varresta erikseen mieltymyksien mukaan.

[easymedia-gallery med=”450″ filter=”1″]

HINTA SITEILLE 219€ – TILAA VERKKOKAUPASTA!

 

Leave a Comment

UA-59215632-1