Wake Valley

Wake Valley

Olimme pitämässä vesiurheilu.fin kanssa Obrienin lautojen testipäivää Wake Valleyssä, joka löytyy Tampereen yläpuolelta Ylöjärveltä Peltomäki camping leirintäalueelta. Wake Valleyssa on rinnakkain kaksi kaapelia, Sesitec ja Wakestation, jossa korkeat jalat. Lähtöalue on erinomainen, sillä laiturin koossa ei todellakaan olla pihtailtu, laiturineliötä riittää isollekin porukalle.

Hivenen matalammassa Sesitecissä vaijeri oli ainakin heinäkuun alussa todella kireällä ja air trickit lähtivät silläkin iloisesti. Sesitecin narun alla on yksi matala slideri mikä sopii aloittelijoille hyvin. Korkean wakestationin alta löytyy erinomaisen mukava ja piiitkä A-frame, johon pitää hieman popata sisään jyrkähköjen invojen vuoksi. A-framen kaverina killuu kaksi kickeriä, joista regun heelsiden puolella vähän matalampi, mutta leveämpi kickeri. Toiselta puolelta löytyy hieman kapeampi mutta todella heittävä Flowfunin sininen kickeri.

Weikkaamiseen systeemit on siis todellakin kunnossa, mutta Wake Valleyssä voi tehdä muutakin. Alueelta löytyy supit, lentopallokentät, paljut, savusauna, normaalisauna ja todella isot pihat kaikenlaiseen kesähäröilyyn. Ravintola sijaitsee wakelähtöalueen takana, johon paikan pojat ovat rakentaneen superhienon terassin, josta näkee radalle. Ja tämänkään terden koossa ei ole pihtailtu! Safkat olivat erittäin hyvät, pulled porkki ja perusburgeri omina suosikkeina. Wakesession vedet saa huuhdottua C-oikeuksilla alas! Olimme isolla porukalla liikkeellä ja varanneet aamiaisen etukäteen, joka oli hyvää hotellitasoa.

Majoittuminen onnistuu telttailen, asuntoautossa tai edukkaissa mökeissä. Neljän hengen mökeissä ei ylimäärästä luksusta (jääkaappi ja pieni keittolevy), mutta siistit ja ainakin itselleni täysin riittävät.

Wake Valleytä voi kyllä suositella varauksetta – aivan kärkipaikka polttariporukalle tai lyhyelle tai pidemmällekin wakesessiolle! Kiitokset paikan crew:lle sekä Tampereen Teekkarien Hiihto- ja Purjehdusseuran kanssa, joista löytyi hulvattomia bailu- ja weikkisankareita!

http://www.peltomakicamping.fi/wake-valley-kaapelilaakso

[easymedia-gallery med=”773″ filter=”1″]

Leave a Comment

UA-59215632-1