WTF osakilpailu 3

WTF osakilpailu 3

Wake Tour Finland osakilpailu 3 käytiin Oulussa. Kisa-alue ja kaapelirata sijaitsee aivan Oulun keskustassa torin laidalla kirjaston takana, josta vaijeri vie Linnasaareen, missä myös lähtöalue.

Kisassa oli mukana Obrienin tiimistä Pekka Rintala ja Petteri Väisänen. Radalta löytyy pari kickeriä sekä 20m pitkä rooftoppi. Kisassa Petteri painoi rooftoppiin backside boardslide to frontside boardslide ja 270 ulos. Kickeristä yrityksenä oli frontside whirly 540, mutta sitä Petteri ei saanut päälle. Kickeristä jäi parhaaksi scarecrow. Jos whirly epäonnistui, niin korvaukseksi Petteri sai alas airtrickkinä huikean TOESIDE(!!!) roll to revertin! Suomessa ei toesiden air trickkejä nimittäin moni paina, liekö Petteri ollut roll to revertissä ensimmäinen ja ainoa?!

Pekka olikin liekeissä koko päivän (kuten koko kauden tähän asti) ja hyppäsi kickeristä heelside bäkki vitosen. Moby dicki oli hakusessa, mutta ei aivan tonttiin tullut…tai tuli mutta kapula jäi matkalle! Airtrickkeinä Pekka tarjosi ilmaisen oppitunnin ”how to do airtricks” henkeen ja kisan ylivoimasesti kovinta settiä: Back mobe, S-bend blindiin (kapula selän taakse) ja back to blind indy grabillä.

Näillä ajoilla Obrienin Pekka voitti kilpailun, Janne Kilpiö tuli toiseksi ja Obrienin Petteri kolmanneksi. Janne Kilpiönkin ajaessa Breddas-laudalla, oli podiumi täynnä Breddas lautoja! Way to go guys!!

Miesten tulokset:
Pekka Rintala
Janne Kilpiö
Petteri Väisänen

Naisten tulokset:
Kristiina Nyman
Maria Similä
Saana Saltevo

Kisapaikka: Oulu Wakepark
Kuvat: Tomi Tähti – www.tomitahti.com

UA-59215632-1